1 Eylül 2012 Cumartesi

Amerika green card başvurusu

Amerika green card başvurusu

   Önceki yazımızda Green card nasıl alınır sorusunu cevaplamıştık. Bu yazımızda ise Amerika green card başvurusu başlığı altında Amerika green card nedir, Amerika başvuru formu, green card amerika, amerika yeşil kart nasıl alınır gibi aramalara cevap vereceğiz.

Şayet ücretsiz Amerika green card başvurusunda bulunmak istiyorsanız bu yazıyı sonuna kadar dikkatlice okuyunuz.

Amerika green card nedir, Amerika başvuru formunu nereden temin edebilirim?


Green card, Amerikan hükümetinin her yıl çekiliş sonucunda 55 bin kişiye verdiği
5 yıl boyunca Amerika'da kalma imkanı tanıyan harika bir karttır. Ayrıca bu 5 yılı iyi değerlendirebilirseniz Amerikan vatandaşlığına da geçme imkanına ulaşıyorsunuz.

Amerika başvuru formu yani Amerika green card başvuru formunu nasıl temin edebilirim? Başvuruyu nereden yapabilirim?

Amerika green card başvurusunda bulunmak için gerekli olan Amerika başvuru formu, Amerikan dış işlerinde yer almaktadır.

Bununla birlikte green card başvurusunda bulunan kişilerin bu süreci eksiksiz ve doğru olarak yerine getirebilmeleri için faaliyet gösteren aracı kurumlardan da Amerika başvuru formu denilen Amerika green card başvuru formunu temin edebilirsiniz.

Bu aracı kurumlardan en güvenilir olanı Usagc'dır. Usagc ile ücretsiz green kart başvurusunda bulunmak için şuradaki yazılardan birinden yararlanabilirsiniz >> ücretsiz green card başvurusu

Sanırım böylece Amerika yeşil kart nasıl alınır sorusunu cevaplamış olduk.

İlgili aramalar: Amerika green card başvurusu başlığı altında Amerika green card nedir, Amerika başvuru formu, green card amerika, amerika yeşil kart nasıl alınır

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder