29 Ağustos 2012 Çarşamba

Green card nasıl alınır ?

Green card nasıl alınır ?

   Önceki yazımızda ücretsiz green kart başvuru formu hakkında bilgi vermiştik. Bu yazımızda ise green card nasıl alınır başlığı altında Amerika yeşil kart nasıl alınır, green kart nasıl alınır, yeşil kart nasıl alınır gibi sorulara cevap arayacağız.

Green card nasıl alınır ?

Green card almak için yapmanız gereken şey
aslında son derece basit.

Green kart başvuru sürecinde tüm işlemleri doğru ve eksiksiz yapmak çok zor olduğu için siz de herkes gibi başvurunuzu bu işleri profesyonelce yürüten ve sizi adınıza işlemlerinizi gerçekleştiren aracı kurumlar ile yapmalısınız.

Yani green kart almak için aracı kuruma başvuruda bulunmalısınız. Bu kurumlar zaten size green kart çıkma ihtimalinin az veya çok olduğunu söylerler. Dolayısıyla boşa kürek çekmekten de kurtulursunuz.

Green kart almak için öncelikle bir aracı kuruma ön başvuruda bulunmalısınız. Sonrasında zaten onlar size dönüş yaparak gerekli yönlendirmeyi yapacaklardır.

En güvenilir aracı kurumla ücretsiz green kart başvurusunda bulunmak için BURAYA tıkla!



Diğer taraftan bu konuyla ilgili yabancı sitelerden alıntıladığımız birkaç bilgi ile yazımızı sonlandıralım.

Insanların kendileri tarafından uygulama dosya zaman 15 milyon dışında 5 milyondan fazla kişi için Uygulama yanlış dosyalama, Yeşil Kart Piyango çizmek gelen, diskalifiye edildi açtı biliyor musunuz?

Neden ABD'de Yeşil Kart Piyango kayıt olmak için ABD-Yeşil-Card.org kullanılır? Burada da ABD Vize Piyango kazanan en iyi şansı size birçok yolu sadece birkaçı! Yeşil kart nasıl alınır

Hepimiz gerekli belgeleri artı doğru bir yeşil kart vize piyango başvuru formu kaynağı.
Uzman personel değerlendirmeleri, çift kontrol ve green card nasıl alınır giriş başarılı olmasını sağlamak için girişleri onaylar.
ABD-Yeşil-Card.org resmi ABD Yeşil Kart Piyangosu programı kural ve düzenlemelere% 100 uygun olarak faaliyet göstermektedir.
Her zaman durumunun farkında ki biz düzenli aralıklarla onayları ve bildirimler göndermek.
Daha fazla güvenlik ve huzur için, kayıt zamanında programa sunulur ve Amerika yeşil kart nasıl alınır kabul edilir, reddedilen değil green kart nasıl alınır emin olun.
En son yeşil kart programı haber ve düzenli haber bültenleri yoluyla bilgi haberdar.
Biz yılın her zaman size yardımcı olmak için kullanılabilir.
Ücretsiz Göçmenlik Yardım Kitap ve kazananlar için ve VIP paket için Hava Bilet *.

Çeşitlilik Vize Programı katılım ücretsizdir.
ABD-YEŞİL-CARD.org Örgütü SADECE sağladığı uzman hizmetler için şarj eder. ABD-YEŞİL-CARD.org Örgütü ile kayıt diğer web siteleri, uygulama hizmetleri, kuruluşlar ve ABD Hükümeti web sitesi bile üzerinde size pek çok avantaj sağlamaktadır
İlgili aramalar: Amerika yeşil kart nasıl alınır, green kart nasıl alınır, yeşil kart nasıl alınır,green card nasıl alınır

1 yorum:

  1. Hane üçretsiz Green kart formuna girdiğimizde 129 tl istiyorlar parasız değilmi baş vuru formu

    YanıtlaSil