31 Ağustos 2012 Cuma

Green card nasıl alınır bilmiyor musunuz?

Green card nasıl alınır bilmiyor musunuz?

   Önceki yazımızda ücretsiz green kart başvurusu nasıl yapılır sorusunu cevaplamıştık. Bu yazımızda ise green card nasıl alınır sorusu eşliğinde green card nedir nasıl alınır, green card başvurusu nasıl yapılır, green kart başvurusu ücretsiz nasıl yapılır gibi sorulara da cevap vereceğiz.

Green card nedir?

Green card, Amerikan hükümetinin her yıl çekiliş sonucunda 55 bin kişiye verdiği
5 yıl boyunca Amerika'da kalma imkanı tanıyan kartın adıdır. Bununla birlikte bu 5 yılı iyi değerlendirebilirseniz Amerikan vatandaşlığına da geçme imkanı elde ediyorsunuz.

Green card nasıl alınır ? Green kart başvurusu ücretsiz nasıl yapılır ?

Green card başvurusu normalde sadece Amerikan dış işlerine yapılır. Bununla birlikte başvurunuzda en ufak bir eksiklik veya yanlış görülürse başvurunuz iptal edilir.

İşte burada başvurunuzun iptal edilmemesi için başvuru sürecini sizin adınıza eksiksiz ve tam olarak gerçekleştiren aracı kurumlar devreeye girer.

Bu kurumlardan en güvenilir olanı Usagc'dır. Normalde birçok aracı kuruluş ön başvuruda dahi ücret alırken Usagc ön başvuruda ücretsiz başvuru imkanı tanımaktadır.

 Usagc ile ücretsiz green card başvurusunda bulunmak için şu yazılardan birinden faydalanabilirsiniz. >> ücretsiz green card başvurusu

Bir sonraki yazıda görüşmek üzere...

İlgili aramalar: green card nedir nasıl alınır, green card başvurusu nasıl yapılır, green kart başvurusu ücretsiz nasıl yapılır,green card nasıl alınır


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder