27 Ağustos 2012 Pazartesi

Ücretsiz green kart başvurusu

Ücretsiz green kart başvurusu

Önceki yazımızda genel olarak green kart başvurusu konusuna değinmiştik. Bu yazımızda ise ücretsiz green kart başvurusu başlığı altında green card başvuru formu, green card ücretsiz başvuru,green card başvuru, green kart başvurusu ücretsiz gibi aramalara cevap vererek sizlere green karta nasıl ücretsiz başvuracağınızı anlatacağız.

Yani ücretsiz green kart başvurusu yapmak istiyorsanız bu yazısı sonuna kadar dikkatlice okumalısınız.


 Bilmeyenler için kısaca hatırlatma yapacak olursak Green card, Amerikan hükümetinin her yıl çekilişle 55  bin kişiye verdiği çok büyük avantajları sağlayan bir karttır.

 Green kart aldığınızda 5 yıl boyunca Amerika'da yaşayabileceğiniz gibi eğer başarılı bir 5 yıl geçirirseniz bu süreç sonunda Amerikan vatandaşlığına geçebiliyorsunuz.

 İşte bu yüzden her yıl Dünya'nın çeşitli ülkelerinden yüzbinlerce kişi bu kartı almak için başvuruda bulunuyor.

 Zaten green card başvuru formu, green card ücretsiz başvuru,green card başvuru, green kart başvurusu ücretsiz gibi aramaların çokluğu da bunun bir göstergesi.

Gelelim asıl konuya..

Ücretsiz green kart başvurusu nasıl yapılır ?

 Normalde tam bir başvuru için ücret ödemeniz şarttır. Ama en azından ön başvuruyu ücretsiz yapabilirsiniz. Bu da size şunu sağlar; eğer size green kart çıkma ihtimali yoksa veya çok düşükse bunu bilirsiniz ve boşuna başvuru ücreti ödememiş olursunuz.

Ücretsiz green kart başvurusu alan kurumlardan en güvenilir olanı Usagc' dır.




Usagc ile green kart başvrusu konusunda daha fazla bilgi için >> ücretsiz green kart başvurusu

Diğer taraftan bu konuyla ilgili yabancı bir siteden alıntıladıklarımız:

  AB Yeşil Kart Piyangosu Proje Tarihi

2005 yılında Société Réaliste zorunlu AB Yeşil Kart Piyangosu programı yeterince temsil ülkeden kişilerle ilgili bir vurgu ile dezavantajlı göçmenlere yardımcı olmak üzere.
AB'nin demografik krizle karşı karşıya. Bay Joaquin Almunia, AB'nin ekonomik ve parasal işlerden komiseri göre, ekonomik büyüme ciddi 2050 yılında 48 milyon veya% 16 çökme tahmin işgücü ile, ücretsiz green card başvurusu nasıl yapılır, çalışma çağındaki nüfus bir düşüş etkilenecektir. Aynı dönemde 65 yaş ve üzeri nüfus her emekli için iki yerine dört işçi bırakarak, 58 milyon veya% 77 oranında ücretsiz green kart başvurusu artacak.

ekonomik büyüme sağlamak için, AB yılda 1.066.666 göçmenlere ihtiyacı.

SİZ KALİFİYE IF GÖR
AB Yeşil Kart Piyangosu Yeterlilik ülkeniz tarafından belirlenir ikamet . Ülkeniz listede olup olmadığını uygulayabilirsiniz. ( ücretsiz green kart başvurusu )
Yapılan aramalar: green card başvuru formu, green card ücretsiz başvuru,green card başvuru, green kart başvurusu ücretsiz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder