28 Ağustos 2012 Salı

Ücretsiz green card başvuru formu burada!

Ücretsiz green card başvuru formu burada!

 Öncekii yazımızda ücretsiz green kart başvurusu ile ilgili bilgi vermiştik. Bu yazımızda ise ücretsiz green card başvuru formu başlığı altında green kart başvuru formu,green card başvuru formu türkçe, green kart nasıl alınr gibi aramalar cevap vereceğiz.

Green kart nasıl alınır?



 Bu soruya cevap vermeden önce kısa bir green kart bilgilendirmesi yapalım. Green card her yıl Amerikan hükümetinin 55 bin kişiye çekiliş sonucunda verdiği 5 yıl boyunca Amerika'da yaşamayı sonrasında da Amerikan vatandaşı olma imkanını sunan karttır.

Green kart nasıl alınır sorusunun cevabına gelecek olursak; green card başvurusu aslında sadece Amerikan dış işlerine yapılır. Ama başvuru sürecinde en ufak yanlış veya eksiklik başvurunuzun iptal edilmesine sebep olduğundan bu konuda aracı kurumlar devreye girer sizin yerinize işlemleri eksiksiz olarak tamamlar.

Bu aracı kuruluşlardan en güvenilir olanı da Usagc'dır.

 

Birazdan size vereceğim linke tıkladığınızda ücretsiz green card başvuru formuna ulaşacaksınız.

Ve ilgli formu doldurduğunzuda ön başvurunuzu ücretsiz olarak yapmış olacaksınız.

Sadece bu kadar!

green kart başvuru formu için tıkla >>  ücretsiz green kart başvurusu 

Diğer taraftan green card ile ilgili olarak şu hususları da aktarmamız gerekiyor:

  Avrupa Birliği'nin yıllık Yeşil Kart Piyangosu - Green card başvuru formu türkçe

Société Réaliste Eğer Diversity Visa (Yeşil Kart) ve yasal olarak yaşayan ve AB'de çalışmak kazansın AB Yeşil Kart Piyangosu programına katılmak için davet ediyor. Bir AB ikamet veya vatandaşı değilseniz, size programa katılmak ve bu Société Réaliste program tarafından size sunulmuştur fırsattan yararlanmak için piyango başvuru yapabilir.


  Nasıl çalışır? Green card başvuru formu türkçe, green card başvurusu nasıl yapılır

Yeşil kart piyango için başvurular sadece çevrimiçi kabul edilir. Imza ve fotoğrafları ile kağıt uygulamaları Resmi AB Yeşil Kart Piyangosu Proje Büroları ancak kabul edilebilir. Société Réaliste sürecinin açıklamasına bakın:         - Eğer olup olmadığını kontrol edin         - Çeşitlilik Vize başvurusunda mı         - Kazananlar posta ile bildirilir

        - Kazananlar alacaksınız Société Réaliste ÜCRETSİZ hediye.

 AB Yeşilkart ÖRNEK

Green Card

Yeşil Kart - Eğer uygulamaları da işleme her tamamlamak ve oturum vizesi almak sonra Daimi Yerlesik durumu alınır.  - Bir yeşil kart ile süresiz Avrupa Birliği'nde kalmasına izin verilir.  - Herhangi bir işte çalışmalarına izin verilmektedir size elde edebilirsiniz, ve başlayabilir bir iş. - Bir yıllık bazda size "dünya çapında" gelir üzerinden vergi ödemek zorundadır. - ücretsiz green card başvuru formu Sen AB bırakın ve aynı statüsünde dönmek için izin verilen  bir yeşil kart ile. - Sen AB'de "ikamet" devam etmelidir. Bu gerektiği anlamına gelir AB'de çoğu zaman canlı ve AB önemli bağları var. - Green card başvuru formu türkçeiki yıla kadar için özel izin ile, bırakabilir. (Yeniden giriş izni) - size gerekli tamamlamış eğer beş yıl sonra vatandaşlık için bulunabilirsiniz AB'de ikamet süreleri. Ile daimi ikamet olarak durumu ise vatandaşlık, bir AB üyesi devlet Pasaport oy ve elde etmesini sağlar bir yeşil kart değil.




İlgili aramalar: ücretsiz green card başvuru formu başlığı altında green kart başvuru formu,green card başvuru formu türkçe, green kart nasıl alınr


1 yorum:

  1. şu linkten de bilgi alınabilir: http://www.amerikagunleri.com/2012/10/green-card-cekilisine-nasl-katlnr.html

    YanıtlaSil