30 Ağustos 2012 Perşembe

Ücretsiz green kart başvurusu nasıl yapılır ?

Ücretsiz green kart başvurusu nasıl yapılır ?

  Önceki yazımızda green card nasıl alınır sorusuna cevap vermiştik. Bu yazımızda ise ücretsiz green kart başvurusu nasıl yapılır sorusunu cevaplarken green kart başvurusu ücretsiz, ücretsiz green kart başvuru formu, green card başvurusu gibi aramalara da cevap vermeye çalışacağız.

Ücretsiz green kart başvurusu nasıl yapılır ?


Bildiğiniz gibi Green card, Amerikan hükümetinin her yl çekiliş sonucunda 55 bin kişiye verdiği 5 yıl boyunca Amerika'da kalma imkanı tanıyan karttır. Tabi bu 5 yılı iyi değerlendirebilirseniz Amerikan vatandaşlığına da geçebiliyorsunuz.

Bu yüzden Dünyanın çeşitli ülkelerinden birçok kişi green card başvurusu yapmakta ve bu şansın kendilerine çıkmasını ümit etmektedirler.

Ülkemizde de birçok kişi bu amaça green kart başvurusu yapmakta ve green card başvurusu yaparken de bu işi ücretsiz yapmanın yolunu aramaktadır.

Normalde Green card başvurusu Amerikan dış işlerine yapılır ama birçok kişi başvuru sürecinde eksik veya yanlış bilgi verme korkusuyla bu başvuruyu aracı kurumlar üzerinden yapar. Zira aracı kurumlar bu işi eksiksiz olarak profesyonelce yürütürler.

İşte aracı kurumlardan en güvenilir olan Usagc size ücretsiz green kart başvurusu imkanı tanımaktadır.

SİZ DE USAGC İLE ÜCRETSİZ GREEN CARD BAŞVURUSUNDA BULUNABİLİRSİNİZ.
BUNUN İÇİN YAPMANIZ GEREKEN TEK ŞEY BURAYA TIKLAMAK ! 



Ücretsiz green kart başvurusu ile ilgili farklı bir kaynaktan bilgi almak için >> ücretsiz green kart başvurusu nasıl yapılır

Konuyla ilgili yabancı bir siteden alıntıladıklarımızla yazıyı btiriyoruz. Dilerseniz yazının kalan kısmını okumayabilirsiniz.

ABD-YEŞİL-CARD ÇEKİLİŞİ GİRİŞ, Resmi ABD Çeşitlilik Göçmen Vize Programı (DV Piyango) ŞARTLARI

DV piyango girmek için, listelenen ülkelerden birinin bir yerli olmalıdır. Listesi bak   yerlileri hak Bölgesel Ülkeler.

*  Lütfen dikkat:
DOĞUM İÇİN ÜLKE ABD YEŞİL KART ÇEKİLİŞİ İÇİN KALİFİYE İSE ,  HALA KALİFİYE EDEBİLMELERİ OLABİLİR! / aşağıdaki / okuma:

Olan yerliler hak bir ülkenin yerli:. Çoğu durumda, bu doğdunuz ülkeye gelir Ancak, hak kazanmak mümkün olabilir iki yolu vardır .

İlk kimin yerliler uygun olmayan ücretsiz green card başvurusu nasıl yapılır bir ülkede doğmuş olsaydı, ama eşiniz olan yerlileri uygun olan bir ülkede doğdu ,  size, eşiniz ülke doğum sağlanan siz ve eşiniz hem de seçilen kaydı olduğunu iddia edemez verilir vize ve aynı anda ABD girin.

İkinci olarak,  kimin yerliler uygun olmayan bir ülkede doğmuş, ücretsiz green kart başvurusu nasıl yapılır eğer  ama ne anne-babanız orada doğmuş ya da orada ikamet edildi  doğum sırasında ,  bir ülke olup olmadığını doğum anne 'ülkelerden birinde doğuş iddia edebilir olan yerliler ABD DV Çekiliş Programı için geçerli.

Piyango girmek için,  size eğitim ya da iş experiencerequirement ya karşılamalıdır bedava green kart başvurusu nasıl yapılır DV Programı: Bir lise ya da dengi öğretimi, ilk ve orta eğitim 12 yıllık dersi başarı ile tamamlayan olarak tanımlanır ya olmalıdır;  VEYA  iki yıl eğitim veya gerçekleştirmek için deneyimi en az iki yıl gerektiren bir meslekte son beş yıl içinde iş deneyimi.
 


İlgili aramalar: green kart başvurusu ücretsiz, ücretsiz green kart başvuru formu, green card başvurusu,ücretsiz green kart başvurusu nasıl yapılır

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder