15 Mart 2013 Cuma

Green Card Başvuru Formu

Green Card Başvuru Formu


Daha önce bu konuyla ilgili olarak ücretsiz green card başvuru formu başlıklı bir yazı kaleme almış ve konu ile ilgili bilgilendirmede bulunmuştuk ancak o günden bugüne durumların değişmesi üzerine yeni bir yazı yazma gereği hissettik.

Green card başvuru formu başlıklı bu yazımızda ''green card başvuru formu türkçe, green kart başvuru formu, yeşil kart başvuru formu'' gibi aramalara cevap vermeye çalışacağız.


Green Card Başvuru Formu


 Dilerseniz önce kısaca gren card ile ilgili bir kaç hususa değinelim.

Aşağıdaki resme tıklayarak ücretsiz green card ön başvurusunda bulunabilirsiniz!


Düzenli olarak her yıl yapılan green card çekilişi Her milletten çeşitli kültürlerin Amerikan toрlumundaki azalışını önlemek amacıyla düzenlenmektedir. Yanі bir örnek vermek gerekirѕe; Çіn veyа Mеksika, Amerіka Birleşik Devletleri\'ne normal yоllarla zaten çok fazla göç verіr. Fakat Türkіye\'den gidip Amerika\'уa уerleşen kişi saуısı azdır. Bu ѕebeple, Çinliler veya Mekѕikalılar Green Card çekilişine katılamaz. Bunа rаğmen Türkiye\'de doğanlar ve Türk Vatandaşları katılabіlіr. Türkiye\'den normal yollarla Amerika\'ya göç o kadar azdır ki, toplam dağıtılan yaklaşık 50 bіn Green Card\'ın 3.000\'i Türkiye\'den başvuranlara dağıtılır. 

Green card başvurusu nasıl yapılır ? Green card başvuru formunu nereden temin edebilirim ?

Green card başvuru formu sadece Amerikan dış işleri resmi internet sitesinde yer almaktadır. Ve green kart başvuru formu tamamen ingilizcedir.

Yani siz green card başvuru formu türkçe aramaları ile Türkçe bir green card başvuru formu bulsanız bile o form üzerinden yaptığınız başvurular geçersiz sayılacaktır.

Bu yüzden resmi green card başvuru formu ile green card başvurunuzu yapmanız zorunludur.

Green card başvuru formu ile green card başvurusunda bulunmak basit gibi görünse de aslında hiç de öyle değildir.

Zaten iptal edilen başvuruların çoğunluğu bunları desteklemektedir.

Peki ne yapacağız? Green card başvurusu nasıl yapılır ?

Bunun için bu işi profesyonelce yürüten aracı kuruluşlara başvurmalısınız. Tabi bunun için bir miktar ücret ödemeniz gerekmektedir ancak eğer içinizin güvenilir ellerle profesyonelce bir başvuru ile tamamlanmasını istiyorsanız bu seçeneği tercih etmelisiniz.

Hangi aracı kuruluşla başvuru yapmalıyım?

Aracı kuruluşlarla ilgili detaylı bilgiyi ücretsiz green card başvurusu nasıl yapılır başlıklı yazıdan yararlanarak edinebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder